"Het maakt niet uit waar of waarom je vastloopt. Met een beetje hulp kan iedereen een project starten én afmaken"

Vraag nu een sessie aan als individu of groep

Hello world

NU IS HET JUISTE MOMENT


Projecten die niet af zijn blijven maar in je hoofd hangen. Bovendien is er niemamd die kan genieten van het eindresultaat. Wacht niet langer en zet nu de stap om jouw project in beweging te zetten.


Om je daarbij te helpen bieden wij maaksessies aan - individueel óf voor een hele groep. Tijdens deze hands-on sessies geven we jouw project de aandacht die het verdient. We passen de beste tips & tricks toe op jouw project en brengen je een stap dichter bij de eindstreep.

JOUW PROJECT VERDIENT AANDACHT!

Met een beetje hulp is iedereen in staat een project af te maken

INDIVIDUELE MAAKSESSIE


Tijdens de maaksessie lopen we samen met jou door het project. We creëren overzicht en onderzoeken waar (toekomstige) drempels liggen. Je gaat naar buiten met een uitgewerkt plan van aanpak, inzicht in je eigen sterkes/zwaktes en een hele berg aan tips & tricks die direct van toepasing zijn op jouw project en persoonlijkheid.

SESSIE VOOR EEN GROEP


Iedereen heeft wel een project waar je maar niet aan begint of dat niet af komt. Dat betekent dat anderen in jouw directe omgeving ook best een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Wil je samen met mensen van je werk, sportvereniging of zelfs familieleden de kunst van het afmaken leren? Vraag dan een maaksessie voor groepen aan. Bij groepssessies geven we eerst een korte intro zodat iedereen dezelfde basis heeft. Daarna gaan we aan de slag met de projecten. dat doen we op een actieve manier met indivudele- en groepsopdrachten. De delenemers gaan naar huis met een projectplan dat goed in de steigers staat, inzicht in eigen sterkes en zwaktes én een berg aan practische tips & tricks om hobbels op de weg naar het eindresultaat te overwinnen. Laat bij de aanvraag even weten hoe groot de groep is, dan kunnen wij ons programma daarop aanpassen.